Profesjonalna fontanna czekoladowa Choco Maya | 3kg | 10-100°C | 340W | 220-240V | śr. 330x(H)510mmFontanny czekoladowe cateringowe Optimal, to najwyższa półka wśród fachowych urządzeń do zastosowań w gastronomii.
Poszczególne urządzenia, w zależności od modelu, obsłużą każdy event od 20 do 300 gości.Fontanny mają dostosowywany termostat do sterowania podgrzewaniem i dwu albo trój-pozycyjny przełącznik regulujący działanie całego urządzenia.
podczas pracy można ustawić samo podgrzewanie albo podgrzewanie i płynięcie. Dostosowywane nóżki pozwolą wypoziomować fontannę tak, by czekolada spływała równomiernie z każdej strony.przystosowane są do bezustannej, wielogodzinnej pracy.
Zdejmowalne kaskady i dające się podzielić kolumny istotnie ułatwiają transport, a także czyszczenie fontann.świder oraz wirnik ze stali nierdzewne, obfita moc grzałki i silnika, kaskady/talerze zdejmowane z kolumny, konkretne stworzone z najwyższej jakości stali rdzoodpornej, możliwość użycia skrzyni/case'a transportowego, zabezpieczenie przeciwzwarciowe, zabezpieczenie termiczne, poprawna praca przy śladowej ilości czekolad, możliwość użycia przypasowanego podestu, angileska marka, Silnik Super SilentDo 12 godz.
pracy bez przerwy--//--CharakterystykaRodzaj Do komercyjnego zastosowania Przeznaczenie 20 do 70 gości Temperatura znikoma (°C) 10 Temperatura maksymalna (°C) 100 Do pracy ciągłej tak Stopki dostosowywane tak Termostat tak MateriałyMateriał Stal nierdzewna pojemnośćPojemność 2 - 3 kg Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 220V, 240V Częstotliwość 50/60Hz Moc elektryczna (kW) 0,34 rozmiarySzerokość (mm) 380 Głębokość (mm) 380 Średnica (mm) 330 Wysokość (mm) 510 wymiary misy Ø 33 cm
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Profesjonalna fontanna czekoladowa choco maya | 3kg | 10-100°c | 340w | 220-240v | śr. 330x(h)510mm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.