FISKARS Hard Edge Nóż do filetowania stanowczo ostry i wytrzymały Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna HRC 52 Rękojeść z tworzywa pokryta powłoką Softgrip™ Osłona na palce Długość ostrza 217 mm Długość całkowita 321 mm Waga: 86 g sprawność cięcia (testy CATRA) Zaprojektowano w Finlandii Noże Hard Edge marki Fiskars zostały zaprojektowane przy zaimplementowaniu bezprecedensowej technice LZR-EDGE™.
W tej technologii cząsteczki metalowo-karbamidowe są nakładane laserem na krawędź tnącą, dzięki temu noże pozostają 4 razy dłużej ostre standardowe noże ze stali nierdzewnej. Gwarantuje to doskonałą sprawność pracy i zagwarantuje wysoką jakość noży.
Noże Hard Edge posiadają funkcjonalnie zaprojektowane rękojeści z niepowtarzalną strukturą 3D zapewniającą pewny i bezpieczny chwyt. Noże Hard Edge można myć w zmywarce. Pielęgnacja noży jest szczególnie prosta. Gdy ostrze się stępi można je błyskawicznie i prosto naostrzyć, używając zwykłej ostrzałki.
Zaleca się używanie ostrzałki Fiskars: Roll-Sharp™ albo ostrzałki stalowej pod kątem 30 +/- 4 Fiskars opracował nowe naturalne opakowanie na noże Hard Edge. Opakowanie wytwarzane jest z kartonu (min.
ilość tworzywa), który można poddać recyklingowi....
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla 1054946 Hard Edge - nóż do filetowania, 1054946. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.