komponenty
100 % Naturalny wosk SOJOWY bez GMO, kombinacja zapachowa zawierająca naturalne olejki eteryczne, bawełniany knot
OPIS
Świeca ta, to połączenie wyselekcjonowanych nut zapachowych premium.
Wytrawne drzewo sandałowe i ambra łączą się ze słodkimi akordami Francuskiej wanilii, kaszmiru, mandarynek.
Zapach ten otuli Cię miłym dotykiem i nada elegancji w Twoim pomieszczeniu.
Nuty zapachowe:
nuta górna (głowy): mandarynka
nuta środkowa (serca): drzewo sandałowe
nuta dolna (bazy): ambra, wanilia, kaszmir
Intensywność zapachu: 5/5
Czas palenia 300 ml: ok. 60 h
Dlaczego warto wybrać Polską producenta Your Candle?
- 100 % naturalny, wegański wosk SOJOWY, wolny od GMO
- certyfikowane olejki zapachowe (atest IFRA)
- naturalny bawełniany knot, pokryty woskiem SOJOWYM
- ręcznie tworzone w polskiej manufakturze - w Łomży, z trosceą o każdy szczegół
- wytwarzane w duchu less waste i zero waste
- świece są w 100 % wegańskie
- wielka zawartość olejków zapachowych
- przystępne w recyklingu
- naczynie po wypaleniu świecy starczy umyć ciepłą wodą i możesz nadać mu drugie życie!
SPOSÓB wykorzystania
1. Rozpakuj świecę i zaczekaj, aż jej temperatura zbliży się do temperatury pokojowej
2. Przytnij knot na długość 0,5 cm - 1 cm
3. Pal świecę poprzez taki czas, żeby wosk roztopił się na całej powierzchni (ok. 2 - 3 godzin), unikniesz wtedy efektu tzw. Tunelowania
4. Przy ponownym rozpalaniu świecy, przytnij najpierw nadpalony knot i usuń go ze środka
5. Jednorazowo pal świecę max. 4 godziny.
6. Pamiętaj, że zapalona świeca to otwarty płomień, dlatego nie zostawiaj jej bez nadzoru osoby dorosłej
UWAGA
bronić przed dziećmi. Produkt nie nadaje się do spożycia. Unikać uwolnienia do środowiska. Działa destrukcyjne na organizmy wodne, powodując długotrwałe skutki. Może wywoływać wystąpienie reakcji alergicznej.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Świeca sojowa zapachowa kaszmir 300 ml. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.