Nóż kuchenny ze stali rdzoodpornej do pieczywa, chleba Gourmet Zwilling
[post_narrow]
Jeśli jedną z porannych przyjemności jest dla Państwa miękki chleb żytni, chrupiący wielozbożowy czy lekka, pachnąca bagietka, rewelacyjnie wiedzą Państwo,najlepsza kromka to ta ukrojona ze świeżego pieczywa. I aby to jeszcze bardziej uprzyjemnić, firma ZWILLING® postanowiła stworzyć świetny do tej roli nóż, dzięki któremu choćby najświeższe, chrupiące pieczywo bezproblemowo pokroicie tak, jak macie ochotę.
Ostrze noża do pieczywa ma 20 cm długości. Wykute zostało ze specjalnej, hartowanej lodem stali. Doskonałe atrybuty tnące, jest elastyczne i niepodatne na korozję. Falowane ząbki sprawiają,nawet świeża, chrupiąca skórka otaczająca miękki, pachnący środek może być pokrojona łatwo i precyzyjnie. Uchwyt noża wyprodukowano z lekkiego, jednostajnego tworzywa sztucznego, a jego użyteczny kształt wspaniale leży w każdej rąk.
Falowane ząbki, długie ostrze i czarna rękojeść przystrojona trzema srebrnymi nitami czyni ten nóż nie tylko praktycznym, lecz i rewelacyjnie ukazującym się. Dzięki nożowi do pieczywa ZWILLING® Gourmet żadna kromka nie będzie dla Państwa trudnością, a codzienne śniadania staną się miłą, pachnącą tradycją.
właściwości SZCZEGÓLNE:
- Hartowane lodem ostrze FRIODUR® gwarantuje szczególną trwałość i niepodatność krawędzi tnącej
- wyjątkowa stal nierdzewna ZWILLING® Sonderschmelze gwarantuje stabilność, oporność na korozję,jednocześnie komfortową sprężystość
- Lekkość noża sprawia, że jest on wyjątkowo użyteczny i nadzwyczajnie się prowadzi
- użyteczny, trójnitowy uchwyt z tworzywa nienaturalnego oznaczony logo ZWILLING® gwarantuje niemęczącą i pewną pracę nawet poprzez długie godziny.
[/post_narrow]
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Nóż do chleba gourmet 20cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.