[Nóż Kudamono Miyabi 7000D - Why Buy] Japoński nóż Kudamono z linii Miyabi 7000D to przydatny, wysokiej jakości dodatek do Twojej kuchni, który wygrywa z innymi nożami jednocześnie pod względem jakości, jak i zakresu zastosowań.
Ostrze, z wyjątkowo ostrym wykończeniem dzięki szlifowaniu Honbazuke, jest specjalnie asygnowane do wydajnego i skrupulatnego czyszczenia, a także siekania najróżniejszych rodzajów owoców i warzyw. Autentyczny japoński profil ostrza w połączeniu z japońskim kształtem D rękojeści to zwycięska kompozycja.
skutkiem jest uniwersalny nóż do warzyw, który zawsze poprawnie leży w rąk i przydaje się w trakcie wszystkich klasycznych prac związanych z cięciem. Poprawnie wyważony uchwyt zapobiega w dodatku zmęczeniu podczas wykorzystywania.
Wytrzymała wieloskładnikowa stal rdzenia, składająca się z kobaltu, molibdenu i wanadu otoczona 64 warstwami stali nierdzewnej, pomaga ostrzu noża osiągnąć twardość około 60 w skali Rockwella. Dzięki wszechstronnemu Kudamono nie tylko możesz wyposażyć swoją kuchnię w wysokiej jakości instrument, ale możesz cieszyć się najwyższym komfortem w trakcie krojenia albo czyszczenia owoców lub warzyw.
cechy SZCZEGÓLNE - Rdzeń ostrza ze stali CMV60 osadzony w 64 warstwach stali rdzoodpornej gwarantuje twardość i solidność - Ostrza hartowane tecnologią CRYODUR® wyjątkowo prawidłową solidność, oporność na korozję i trafną elastyczność - tradycyjny zarys uchwytu w zarysie litery "D" z specyficznym wzornictwem gwarantującym świetną równowagę i niestrudzone cięcie - Symetryczne ostrze z ultra ostrą krawędzią Honbazuke zagwarantuje niesamowitą ostrość - Wytrzymała i nietrudna w czyszczeniu rękojeść Micarta w szykownym drewnie, produkowana z wielowarstwowego lnu i żywicy plastikowej w połączeniu ze stalą nierdzewną
Opinie i recenzje użytkowników
Dodaj opinie lub recenzję dla Nóż Kudamono 7000D - 9 cm. Twój komentarz zostanie wyświetlony po moderacji.